ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Προσφέρουμε υπηρεσίες όπως

Στρατηγική Internet Marketing
και On line Διαφήμιση

Local SEO

Το Local Seo (Τοπικό Seo) αυξάνει τους χρήστες που ψάχνουν υπηρεσίες ή προϊόντα με τοπικά κριτήρια π.χ δικηγόρος Χαλάνδρι ή γυναικεία παπούτσια Ηλιούπολη κ.λ.π

Αναλύουμε τον τοπικό ανταγωνισμό και σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα σας δώσει τη μεγαλύτερη προβολή στην περιοχή σας π.χ σύμβουλοι επιχειρήσεων θεσσαλονίκη, δερματολόγος νέα σμύρνη.

SEO

Το SEO (προώθηση ιστοσελίδων) οδηγεί τις ιστοσελίδες στην 1η σελίδα της Google όπου ψάχνει και ο περισσότερος κόσμος. Αυτό σημαίνει αύξηση επισκεψιμότητας, αύξηση πωλήσεων και μεγαλύτερη κερδοφορία.

Η διαδικασία του Search Engine Optimization περιλαμβάνει: Έρευνα για κατάλληλες λέξεις κλειδιά, προώθηση ιστοσελίδων & αναλυτική μηνιαία έκθεση επισκεψιμότητας-κατάταξης.

Online Reputation Management

Αναλαμβάνουμε να αυξήσουμε το ποσοστό των επισκεπτών της ιστοσελίδας σε πελάτες μέσω συγκεκριμένης στρατηγικής και αξιόπιστου πλάνου ώστε να έχετε αύξηση πωλήσεων.

Βελτιώνουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας ώστε να έχετε μια σοβαρή και επικερδή παρουσία στο διαδίκτυο. Να πείθετε το καταναλωτικό κοινό να σας προτιμά ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Social Media
Marketing

Το Social Media Marketing της eSteps δημιου- ργεί προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σχεδιάζουμε την κατάλληλη στρατηγική στα Social Media ώστε να στείλουμε το κατάλληλο μήνυμα, στο σωστό κοινό για να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας

Σεμινάρια Internet Marketing

Από το 2010 οργανώνουμε με επιτυχία στοχευμένα Σεμινάρια, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις του Internet Marketing. Τα πετυχημένα σεμινάρια που έχουμε διεξάγει μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στο δύσκολο χώρο του Internet Marketing.

Διαθέτουμε την εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να παρουσιάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στον απαιτητικό χώρο του Internet Marketing.

Συμβούλευση Internet Marketing

Αξιολογούμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και προτείνουμε αξιόπιστες και ρεαλιστικές μεθόδους ώστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Η Συμβούλευση Internet Marketing δημιουργεί μια αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο για να πετύχετε τους στόχους που έχει θέσει η επιχείρηση σας, δηλαδή αύξηση τζίρου και αύξηση πωλήσεων ώστε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας.

Google Ads

Η Esteps διαθέτει την εμπειρία και γνώση ώστε να σχεδιάσει αποτελεσματικές καμπάνιες Google Ads.

Η eSteps είναι Google Premier Partner και διαθέτει την τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να πετύχει την αύξηση πωλήσεων για τους πελάτες της.

Θες να ξεκινήσεις το καινούργιο σου project? Ας αρχίσουμε μαζι!