Συμμετοχή της eSteps στο Σεμινάριο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία»

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στο δωρεάν σεμινάριο, που διοργανώθηκε στις 14 Ιουνίου στο Άργος, με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία». Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.


Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Socialize your Business

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στα δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθές στο Άργος.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 14 Ιουνίου στο Άργος. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Τα σεμινάρια χαιρέτησε ο Α’Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου του Άργους κύριος Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος ο οποίος τόνισε την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών. Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής:«Η σημερινή σημαντική εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που κάνουμε ως διοίκηση τα τελευταία χρόνια για την επίκαιρη και ουσιαστική στήριξη όλων των κλάδων των επαγγελματιών που απαρτίζουν το επιμελητήριό μας. Μία από τις θεμέλιες αρχές που μας χαρακτηρίζει είναι η συνεχής εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις βαθμίδες και σε όλους τους κλάδους. Και αυτό διότι θεωρούμε ότι η συνεχής επαγγελματική επιχειρηματική κατάρτιση αποτελεί θεμέλιο λίθο για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας Fibair και Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού και την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Aργολίδας, του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, της Ένωσης Ξενοδόχων Άργους-Μυκηνών, του Οργανισμού Τουρισμού Πελοποννήσου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair και ContactPigeon.

 

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/