Συμμετοχή της eSteps στα σεμινάρια με τίτλο “Socialize Your Business” στην Κόρινθο

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στα σεμινάρια, που διοργανώθηκαν στις 15 Μαΐου στο Επιμελητήριο Κορινθίας, με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία». Τα σεμινάρια στέφθηκαν με επιτυχία με τη συμμετοχή τοπικών επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού, όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας, η οποία αποτυπώθηκε και από τον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Socialize your Business

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στα δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθές στην Kόρινθο.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 15 Μαΐου στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Τα σεμινάρια χαιρέτησε η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Κορινθίας κυρία Ελισάβετ Τσαμαντά, η οποία τόνισε το ενδιαφέρον που έχει το Επιμελητήριο Κορινθίας να πραγματοποιεί σεμινάρια για την επιμόρφωση των μελών του. Στα πλαίσια αυτά παραχώρησε την αίθουσα στην αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία iDialogue που εξειδικεύεται σε θέματα Διαδικτύου για την πραγματοποίηση σεμιναρίων Social Media και Διαδικτύου που αποτελούν βασικά εργαλεία πρόωθησης των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων τους στη σύγχρονη εποχή.

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Ζαχαρίας Λουδάρος, δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, Hλίας Τσαλδάρης, Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδιοκτήτης της εταιρείας Innovation Group, Γιώτα Μπουγά, Content Manager της ιστοσελίδας ενημέρωσης Rizopoulos Post, Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδιοκτήτης της εταιρείας Fibair και Ηλίας Μπεχλίτερ, Digital Marketer στην ιστοσελίδα ενημέρωσης Rizopoulos Post.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, του Εμπορικού Συλλογου Κιάτου, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, της εταιρείας Innovation Group, της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing καθώς και της εταιρείας Fibair.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως:

Τετάρτη 31 Μαίου, νομός Ηλείας, Πύργος

Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος, Άργος

Τετάρτη 28 Ιουνίου, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ναύπακτος

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/


Δείτε τις αναρτήσεις του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου για τα σεμινάρια:

http://www.loutrakiblog.gr/2017/05/socialmedia_16.html

https://goo.gl/D8YC8N

http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/14043-social-media-k