Συνέντευξη του Δημήτρη Κονταράκη στην εκπομπή “Επιχειρηματικότητα στα FM” την Τετάρτη 07/07/2023 με θέμα Generation Z & Προώθηση

Στη εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» από το Κανάλι 1 – 90,4 FM της Τετάρτης 5/7/2023 παρουσιάστηκε η γενιά Z και οι τρόποι για την καλύτερη προσέγγισή της.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Digital Strategist Δημήτρη Κονταράκη, πραγματοποιήθηκε μια συναρπαστική ανάλυση για τη γενιά Ζ. Αναλύθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της γενιάς και πώς διαφέρει από τις προηγούμενες. Εξετάστηκε η τεχνολογική εξοικείωσή τους, η συχνή χρήση κοινωνικών δικτύων και η διαδικτυακή επικοινωνία τους, η πολυπολιτισμικότητα, η ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και ανοχής, καθώς και η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά τους.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν παραδείγματα σωστών και λανθασμένων προσεγγίσεων για την ανάπτυξη αυτής της γενιάς στον κυβερνοχώρο και στα κοινωνικά δίκτυα. Συζητήθηκαν επίσης τα κατάλληλα κοινωνικά δίκτυα και η δομή των ιστοσελίδων που μπορούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικότερα τα μηνύματα με τη γενιά Ζ, βασιζόμενη σε αναλύσεις διάφορων ερευνών.

Αυτή η συνάντηση παρείχε πολύτιμες πληροφορίες για τη γενιά Ζ και πώς οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της στον ψηφιακό χώρο και στα κοινωνικά μέσα.

Επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη 19.00-20.00 από το Κανάλι 1 – 90,4 FM.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή «Generation Z & Προώθηση» μπορείτε να την ακούσετε εδώ: