Συμμετοχή της eSteps στο Σεμινάριο: «Σκέψου…Φυσικά & Social» στο ΕΒΕΑ, στις 15 Ιουνίου 2017.

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στο δωρεάν σεμινάριο, που διοργανώθηκε στις 15 Ιουνίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) , με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social». Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.


Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκέψου…Φυσικά & Social

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε χθές στο ΕΒΕΑ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Ιουνίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία τόνισε την σημασία των social media και του διαδικτύου στην πρόωθηση των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ελληνική επιχειρηματικότητα τα social media και το διαδίκτυο αποτελούν πολύ χρήσιμα εργαλεία για τους επαγγελματίες καθώς με πολύ χαμηλό κόστος έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους και τους τομείς δραστηριοποίησής τους και να απευθυνθούν σε πολύ μεγάλο κοινό τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο οι επαγγελματίες να γνωρίζουν πως να χρησιμοποιήσουν τα social media και το διαδίκτυο προς όφελος της επιχείρησής τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η σχετική επιμόρφωσή των επαγγελματιών αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon και Ιωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια της εταιρείας Simple Rocks.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, ContactPigeon και Simple Rocks.

 

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social»:

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων http://socialbiz.gr/