Σεμινάρια «Socialize your Business» – Β’ Κύκλος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος κύκλος των σεμιναρίων για τα Social Media και το Διαδίκτυο «Socialize your Business». Τα σεμινάρια απευθύνονταν σε επαγγελματίες του τουρισμού και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας.

Πραγματοποιήθηκαν πέντε σεμινάρια στις περιοχές: Αίγιο, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα και Κιάτο. Σκοπός των σεμιναρίων ήταν η ενημέρωση και η επιμόρφωση των κατοίκων κάθε πόλης προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο, όπως και η ανταπόκριση των επαγγελματιών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι το digital marketing μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις!

Η θεματολογία των σεμιναρίων ήταν σχετική με το:

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook .
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία,
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής:

Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Αποκλειστικός Χορηγός των σεμιναρίων «Socialize your Business» είναι η Ολυμπία Οδός.