Τι είναι τα Οργανικά αποτελέσματα και τα Google Adwords?

Όταν ένας χρήστης χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης για να βρει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, τότε οι μηχανές αναζήτησης παρουσιάζουν τα αποτελέσματα ανά σελίδα και με κατάταξη από το 1 μέχρι το δέκα. Ο τρόπος κατάταξης αποφασίζεται ανάλογα με το στήσιμο της σελίδας, την παλαιότητα των εισερχόμενων συνδέσμων, η σωστή επιλογή των λέξεων κλειδιών, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και άλλους παράγοντες.
Η παρουσία μια ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων γίνεται εφικτή μετά από μια σειρά ενεργειών που λέγονται on-site seo και off-site seo ή αλλιώς υπηρεσίες emarketing. Εδώ χρειάζεται να τονίσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί γρήγορα αποτελέσματα και συγκεκριμένη θέση στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων μια και αυτό χρειάζεται χρόνο για έχει αποτελέσματα. Οι ενέργειες seo βελτιώνουν τα οργανικά αποτελέσματα μιας ιστοσελίδας αργά αλλά σταθερά και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και κοστίζουν λιγότερο σε σχέση με τα αποτελέσματα και κόστος των adwords campaigns.

Τα Google Adwords είναι το πρόγραμμα διαφημιστικών προγραμμάτων (google adwords campaigns) που δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να διαφημίζουν τις εταιρικές – επαγγελματικές ιστοσελίδες τους έναντι ενός ποσού που επιλέγουν, καθώς και το διάστημα που θέλουν να τρέξει η διαφήμιση τους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο διαφημιζόμενος μπορεί να επιλέξει – μετά από έρευνα από κάποιον ειδικό- λέξεις κλειδιά που έχουν σχέση με το προϊόν ή υπηρεσία που πουλά, και κάθε φορά που ένας χρήστης ψάχνει αυτές τις λέξεις τότε να εμφανίζεται στο πάνω μέρος των οργανικών αποτελεσμάτων- σε ένα ελαφρά χρωματισμένο πλαίσιο, ή στη δεξιά μεριά της σελίδας. Σε ποια σειρά θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το ημερήσιο ποσό που θέλετε να δαπανήσετε, το στήσιμο της καμπάνιας, η ποιότητας της ιστοσελίδας σας. Το αρνητικό των adwords campaigns είναι ότι μόλις εξαντληθεί το ποσό πού έχετε διαθέσει τότε σταματά η διαφήμιση σας και παύει η παρουσία σας στο χώρο των διαφημιζόμενων.
Εμείς πιστεύουμε ότι ανάλογα με τον πελάτη, το προϊόν και την εικόνα του ανταγωνισμού μπορεί να χτιστεί ένα emarketing plan που θα συνδυάζει και το on-site & off-site seo αλλά και adwords campaigns.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να καταστρώσουμε ένα ρεαλιστικό emarketing plan βασισμένο σε καλοστημένες υπηρεσίες emarketing. Η εμπειρία μας και επιτυχημένες συνεργασίες μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, ότι θα βελτιώσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας.