Δωρεάν Webinar: Κορωνοϊός & Λειτουργία της Επιχείρησης

Η πανδημία του Κορωνοϊού (COVID-19), όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει ανασφάλειες και αβεβαιότητα. Τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς και οι επιχειρήσεις έπρεπε να προσαρμοστούν αναλόγως, με ψυχραιμία και ασφάλεια.

Για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και τη διαχείριση της λειτουργίας της επιχείρησης, η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing παραμένει κοντά στους πελάτες της και διοργανώνει δωρεάν webinar, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία EXES Strategy Consultants, την Πέμπτη 16/4 και ώρα 18:30 – 20:00.

Στόχος του webinar είναι να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές και ανακάμπτοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τα θέματα που θα καλύψουμε, μεταξύ άλλων, είναι:

  • Δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.
  • Αλλαγές στις ανάγκες και προτεραιότητες της επιχείρησης και προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις νέες ανάγκες.
  • Αξιολόγηση των εξελίξεων με βάση τους στόχους και τα δεδομένα της επιχείρησής σας.
  • Ανάπτυξη σεναρίων δράσης ανάλογα με τις παραμέτρους της επιχείρησής σας.
  • Άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση της ηγεσίας.
  • Διατήρηση της αισιοδοξίας και καλής ψυχολογίας του προσωπικού.

Τέλος, ελπίζουμε να ανακαλύψετε ευκαιρίες που ίσως δεν έχετε σκεφτεί αλλά και να δημιουργήσετε σχέδιο διαχείρισης κρίσης για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία μιας μελλοντικής κρίσης.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για το webinar συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας Webinar

[wpforms id=”6352″]