Τι πρέπει να έχει μία Facebook FanPage?

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στους λόγους που είναι απαραίτητο να υπάρχει παρουσία μια εταιρίας ή ενός επαγγελματία στο Facebook. Στο σημερινό μας άρθρο θα αναφέρουμε τι πρέπει να έχει μια Facebook Fanpage ώστε να προσελκύσει τους χρήστες- fans να την επιλέξουν.

1.Landing Page.

Το Facebook σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζετε την Landing Page ή Welcome Page δηλαδή την πρώτη σελίδα που θα δει ο επισκέπτης. Θα πρέπει να δημιουργήστε κάτι ελκυστικό με τα εταιρικά σας χρώματα ,το λογότυπο σας, καθώς και φωτογραφίες των προϊόντων σας και υπηρεσιών σας.

2.Σελίδα Επικοινωνίας.

Το Facebook σας δίνει μια Info page –πληροφορίες- αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς μία. Σας προτείνουμε να έχετε μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή ένα χάρτη με την τοποθεσία της έδρας σας.

3.Άλλες σελίδες: Μπορείτε να έχετε σελίδες προσφορών, σελίδες δημοσκοπήσεων αλλά και σελίδα eshop.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για το τι θέλετε να επιτύχετε με την παρουσία σας στο Facebook. Δημιουργήστε το, εφαρμόστε το και τροποποιήστε το όποτε θεωρήσετε ότι κάποια ενέργεια σας δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.