Η eSteps συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα σεμινάρια «Socialize your Business»

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος των επιτυχημένων σεμιναρίων για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία»!

Μετά την ολοκλήρωση του περσινού κύκλου, η eSteps συμμετέχει και φέτος με σκοπό να συμβάλλει στην ενημέρωση και επιμόρφωση για τον καλύτερο δυνατό τρόπο προώθησης μέσω των social media.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Απριλίου στο Αίγιο, με μεγάλη επιτυχία. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν θερμή.

Η θεματολογία των σεμιναρίων ήταν σχετική με το:

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook .
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία,
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής:

Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Ο δεύτερος κύκλος πραγματοποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, ενώ το σεμινάριο στο Αίγιο είχε την ευγενική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α και της Intermediakt.

Προσεχή Σεμινάρια:

Τετάρτη 16 Μαΐου, Ασπρόπυργος και Ελευσίνα

Δευτέρα 4 Ιουνίου, Κιάτο και Μέγαρα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας.

Για τα επόμενα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει!