Συμμετοχή της eSteps στην ημερίδα {Re}Think Digital 2K18

SynAct: Synergies give you the power to Act!

 

Με μεγάλη επιτυχία έληξε η ημερίδα {Re}Think Digital 2K18, στην οποία συμμετείχε η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο: «Ν. Γερμανός» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Κονταράκης, Digital Strategist και ιδρυτής της eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, μίλησε για τη σπουδαιότητα και διαμόρφωση στρατηγικής στα digital μέσα (Digital Strategy).

Η ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ από το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Digital Agency Innovation Group, την eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και άλλους επίλεκτους συνεργάτες. Η θεματολογία αφορούσε την εξωστρέφεια, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την δύναμη της συνέργειας. Η ανταπόκριση των μελών, εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης ήταν αξιοσημείωτη.

Η ημερίδα έγινε με την συμμετοχή εμπορικών επιμελητηρίων νοτίου Ευρώπης και επικεντρώθηκε στις συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ των επαγγελματιών της Νοτίου Ευρώπης στην Ψηφιακή εποχή.

Θεματικές ενότητες:

1η Ενότητα: Corporate synergy is the key to success

Ενότητα: Digital marketing platforms and strategies

3η Ενότητα: Share your Creativity