Η eSteps επιλέχθηκε στο πρόγραμμα Google Partners Elevator!

Η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing είχε την τιμή και το προνόμιο να επιλεγεί από την Google ανάμεσα στις 30 high potential εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Google Partners Elevator.

Το πρόγραμμα Google Partners Elevator απευθύνεται μόνο σε προσκεκλημένες εταιρείες που έχουν υψηλές επιδόσεις και τους παρέχεται εκπαίδευση, εργαλεία και συμβούλευση για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι όφελος έχουμε;

  • Θα ενισχύσουμε τις επιχειρησιακές μας δεξιότητες.
  • Θα έχουμε καθοδήγηση από τους ειδικούς της Google.
  • Θα ακολουθήσουμε τις καλύτερες πρακτικές της Google.

Τι σημαίνει για τους πελάτες μας;

Οι πελάτες μας θα έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού θα είμαστε από τους πρώτους που θα μαθαίνουν για λανσαρίσματα και θα λαμβάνουν τα τελευταία νέα και ενημερώσεις από την Google.

Είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι για την εκπαίδευση και την μετέπειτα συνεργασία μας με τους Google Elevators για να αναπτύξουμε περαιτέρω την εταιρεία μας αλλά και να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου διαχείριση Adwords με την υποστήριξη της Google.

Αν ενθουσίασε και εσάς η ιδέα να συνεργαστείτε με εξειδικευμένους σύμβουλους Google Adwords και μέλη του διακεκριμένου προγράμματος Google Elevator, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στείλτε μας το μήνυμά σας εδώ: https://goo.gl/m2niDD