2ος Κύκλος Digital Εκπαίδευσης της eSteps

Ακόμη ένας κύκλος online σεμιναρίων της eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing έλαβε τέλος με επιτυχία! Μετά τη ζήτηση του πρώτου Digital Training το Μάρτιο, ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε τον Ιούνιο, με σκοπό να μάθει στους επιχειρηματίες πώς να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν την online λειτουργία της επιχείρησής τους. Ο εισηγητής, Δημήτρης Κονταράκης, κάλυψε τα βασικά θέματα γύρω από το Digital Marketing, το SEO, τα Google & Facebook Ads.

«Αρκετά εποικοδομητική ομιλία με σωστό και συγκροτημένο περιεχόμενο. Ο ομιλητής ήταν πολύ επικοινωνιακός και ενθάρρυνε το διάλογο.»

«Η οργάνωση του webinar ήταν πολύ καλή. Υπήρχε ευελιξία στην επίλυση των προβλημάτων. Ο εισηγητής ήταν πολύ ενημερωμένος και κατατοπιστικός. Έμαθα πολλά νέα στοιχεία που αφορούν τις ιστοσελίδες που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν στη δουλειά μου.»

Με τα 4 webinars του «Digital Training by eSteps», μέσα σε ένα μήνα, εύκολα και γρήγορα, με παραδείγματα και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να δημιουργήσουν το πλάνο της online ανάπτυξης της επιχείρησής τους, να βελτιώσουν την παρουσία της και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.