Συμμετοχή της eSteps στο Σεμινάριο: «Socialize your Business» στο Αγρίνιο, στις 28 Ιουνίου 2017.

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στο δωρεάν σεμινάριο, που διοργανώθηκε στις 28 Ιουνίου στο Αγρίνιο, με τίτλο «Socialize your Business». Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Socialize your Business

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ανταπόκριση του κοινού στα δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθές στο Αγρίνιο.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 28 Ιουνίου στο Αγρίνιο. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

Τα σεμινάρια χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κύριος Τσιχριτζής Παναγιώτης, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κύριος Σωκράτης Κωστικόγλου και ο εκπρόσωπος της iDialogue κύριος Κοκκόλης Γεώργιος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πόσο σημαντική είναι η προβολή και η προώθηση των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων τους μέσω των social media και του διαδικτύου που αποτελούν πολύ χρήσιμα εργαλεία για τον σύγχρονο επαγγελματία. Τόνισε επίσης την ανάγκη και την σημασία να μάθουν οι επαγγελματίες να χρησιμοποιούν τα εργαλεία αυτά έτσι ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με πολύ μικρό κόστος ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη διοργανώτρια εταιρεία των σεμιναρίων, την iDialogue, τον αποκλειστικό χορηγό των σεμιναρίων που είναι η Ολυμπία Οδός καθώς και όλους τους υπόλοιπους φορείς και τους επαγγελματίες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια για την πολύ μεγάλη προσέλευσή τους και το ενδιαφέρον τους.

Ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η διαρκής εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες ιδιαιτέρως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με πολύ χαμηλό κόστος ενώ τόνισε πως σκοπός του επιμελητηρίου είναι να βοηθήσει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο εκπρόσωπος της iDialogue τόνισε τον σημαντικό ρόλο των επιχειρήσεων και ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων που όπως ανέφερε αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας καθώς και την σημασία του να βρούν το δρόμο τους στο ψηφιακό μέλλον.

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας Fibair, Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon και Ιωάννης Αντωνόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας ProEmotion.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, υπό την αιγίδα του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ», της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair, ContactPigeon και ProEmotion.

Με το σεμινάριο στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων Socialize your Business. Σε περίπτωση που υπάρξει νέος κύκλος σεμιναρίων από Σεπτέμβριο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.