Συμμετοχή της eSteps στο Σεμινάριο: «Σκέψου…Φυσικά & Social» στο ΕΒΕΑ, στις 12 Ιουλίου 2017.

Με απόλυτη επιτυχία έληξε το σεμινάριο που συμμετείχε η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


 

 

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκέψου…Φυσικά & Social

Θερμή η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε χθές στο ΕΒΕΑ.

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» την Τετάρτη, 12 Ιουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και η προσέλευση στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για επιμόρφωση των επαγγελματιών σε σχέση με τα σύγχρονα εργαλεία marketing όπως είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Τα social media και το διαδίκτυο αποτελούν αναγκαία εργαλεία για τους σύγχρονους επαγγελματίες καθώς με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα με χαμηλό κόστος να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η επιμόρφωσή των επαγγελματιών σε σχέση με αυτούς τους σύγχρονους τρόπους marketing αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Iωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια εταιρείας Simple Rocks, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, ContactPigeon και Simple Rocks. Media Partner της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social»:

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων http://socialbiz.gr/

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου και στο Rizopoulos Post

Διαβάστε τις δηλώσεις των εισηγητών του Σεμιναρίου στην ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου