Συμμετοχή της eSteps στο Σεμινάριο: «Σκέψου…Φυσικά & Social» στο ΕΒΕΑ, στις 17 Ιουλίου 2017.

Με απόλυτη επιτυχία έληξε το σεμινάριο που συμμετείχε η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


 

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκέψου…Φυσικά & Social

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε χθές στο ΕΒΕΑ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική και η προσέλευση στο σεμινάριο το οποίο απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε τη χρησιμότητα των social media και του διαδικτύου για την ενίσχυση των επαγγελματιών και την προώθηση των δραστηριοτήτων τους με χαμηλό κόστος, ιδιαιτέρως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και το επιχειρείν. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο είναι εξαιρετικά χρήσιμα και αναγκαία εργαλεία για τους επαγγελματίες καθώς τους δίνουν τη δυνατότητα να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους με χαμηλό κόστος προωθώντας με αυτόν τον τρόπο τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό η επιμόρφωσή των επαγγελματιών σε σχέση με αυτούς τους σύγχρονους τρόπους marketing αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, Ιδρυτής της εταιρείας Fibair, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, ContactPigeon και Fibair. Media Partner της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social»:

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων http://socialbiz.gr/