Σεμινάριο «Socialize your business» στον Πύργο Ηλείας

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στα σεμινάρια, που διοργανώθηκαν στις 31 Μαΐου στο Επιμελητήριο Πύργου Ηλείας, με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία». Τα σεμινάρια στέφθηκαν με επιτυχία με τη συμμετοχή τοπικών επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού, όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Socialize your Business

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στα δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθές στον Πύργο Ηλείας.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 31 Μαΐου στον Πύργο Ηλείας. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Τα σεμινάρια χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Πύργου Ηλείας κύριος Κωσταντίνος Νικολούτσος ο οποίος τόνισε την ανάγκη να γίνει μία συνολική προσπάθεια για να αναπτυχθεί το επιχειρηματικό κλίμα της περιοχής και ζήτησε την στήριξη και την συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών του Πύργου ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθεις που κάνει το επιμελητήριο για την επιμόρφωση των επαγγελματιών της περιοχής σχετικά με το διαδίκτυο.

Ο εκπρόσωπος της i-Dialogue κύριος Γιώργος Κοκκόλης χαιρέτησε τα σεμινάρια λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τόσους πολλούς επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να εξελίξουν την επιχείρησή τους, είναι ελπιδοφόρο. Εμείς στην iDialogue έχοντας αυτή τη στρατηγική αντίληψη για το Διαδίκτυο και τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει στην επιχειρηματικότητα συναντηθήκαμε με τον μεγάλο μας στρατηγικό εταίρο την Ολυμπία Οδό η οποία βλέπει την ελληνική οικονομία με τη ματιά στα μεγάλα έργα υποδομής».

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας Fibair και Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία Contact Pigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού και την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, του Συλλόγου Ξενοδόχων Δ.Πύργου, της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, του Δήμου Ήλιδας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair και Contact Pigeon.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως:

Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος, Άργος

Τετάρτη 28 Ιουνίου, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Aγρίνιο

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/