Δωρεάν Σεμινάριο Internet Marketing «Σκέψου…Φυσικά & Social» στο ΕΒΕΑ

Η εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing συμμετείχε στο σεμινάριο, που διοργανώθηκαν στις 7 Ιουνίου στο ΕΒΕΑ, με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social». Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκέψου…Φυσικά & Social

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε χθές στο ΕΒΕΑ.

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουνίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει για επιμόρφωση των επαγγελματιών σχετικά με τα social media και το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Στην σύγχρονη εποχή τα social media και το διαδίκτυο αποτελούν βασικά εργαλεία για τους επαγγελματίες καθώς έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους και τους τομείς δραστηριοποίησής τους με χαμηλό κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που η σχετική επιμόρφωσή τους αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας Fibair και Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair και ContactPigeon.

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social»:

 

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

 

Για τα προσεχή σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων http://socialbiz.gr/