ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Πελάτες που μας
εμπιστεύτηκαν

"Είναι μόνο χαρά να συνεργάζεσαι με έναν τόσο επαγγελματικό τρόπο με τον Δημήτρη και την εταιρεία του. Το να μας βοηθά να αναδιαμορφώσουμε το όραμά μας με βάση τα νέα εργαλεία και εκπαιδεύοντας τις ομάδες μας σε αυτή την πολύ απαιτητική ψηφιακή εποχή, αποτελεί ένα δύσκολο έργο... ξεκινώντας από τις επικοινωνιακές του ικανότητες μέχρι τη μεθοδολογία του στην πράξη. Επιπλέον, η "Esteps" και ο Δημήτρης μας βοήθησαν πολύ στην κατανόηση των υπέρ & κατά του δικού μας ανταγωνισμού τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, ερμηνεύοντας έτσι, πού ακριβώς βρισκόμαστε, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας. Η συνεργασία μας, αποτελεί αναμφίβολα μια υπεραξία για την Horizon." Αριστείδης Τσαλδάρης
Πρόεδρος, CEO Horizon Travel Inc. - DMC & Events
"Συνάντησα τον Δημήτρη Κονταράκη σε ένα σεμινάριο Internet Marketing όπου ήταν εισηγητής και τα όσα ανέφερε με έπεισαν να συνεργαστούμε για την ιντερνετική προώθηση των προϊόντων της Exelia Cosmetics. To ρεαλιστικό και αξιόπιστο Internet Marketing Plan που μας πρότεινε είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει. Ο επαγγελματισμός και η ρεαλιστική προσέγγιση που έχει στη δουλειά του τον καθιστούν ένα σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη σε θέματα Internet Marketing."
Βύρων Καραγιαννόπουλος
Product Manager Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana Α.Ε.
"To scope της συνεργασίας μας με την eSteps περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο το SEO αλλά και άλλα fields του Marketing. Συνεργαζόμαστε ήδη 2 χρόνια (από τις αρχές του 2019) και είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και από τον τρόπο δουλειάς τους, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την προσήλωση στους στόχους, αλλά και από τα έως τώρα αποτελέσματα."
Δημήτρης Ζηδιανάκης
Ιδιοκτήτης καταστημάτων TheFixers
"Συνεργαζόμαστε 5 χρόνια ο κύριος Κονταράκης έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις μας!"
Αντώνης Κοριανίτης
Ιδιοκτήτης εταιρείας Kolossos Security
“Με την Esteps και την καμπάνια Seo που τρέξαμε αυξήσαμε τις απευθείας κρατήσεις του από 38% σε 53% Leivatho Hotel μια και ανεβήκαμε στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Καταφέραμε έτσι να μειώσουμε τα έξοδα κρατήσεων που πληρώναμε κάθε σεζόν”
Μαρία Αντωνίου
Ιδιοκτήτρια Leivatho Hotel

Θες να ξεκινήσεις το καινούργιο σου project? Ας αρχίσουμε μαζι!